Качество на материала

Качеството на материалаРозетата от Плиска е артефакт, който е свързан с древната история на нашия народ. Ето защо при изработването му сме изключително внимателни.

При направата на медальоните сме се постарали да задоволиме различните вкусове и затова Розетата от Плиска се предлага от сребро проба 925, злато 14 карата, медна сплав със сребърно покритие, и от 3 вида неръждаема хром-никелова стомана – бяла, жълта и бяла с черно покритие от лицевата страна.

Материала хром-никелова стомана е по-известен като медицинска стомана, заради приложението му в медицината и по-точно при изработката на различни зъболекарски, хирургически и други инструменти. Този метал е изключително здрав, не ръждясва, не променя цвета си и не предизвиква алергии или други нежелани реакции.

Розетите от медицинска стомана не се нуждаят от почистване, не се окисляват и не корозират независимо от влажността на околната среда.

Заради вниманието, с което ги изработваме и характеристиките на материала ние гарантираме качеството на нашите Розети.

Надяваме се те да се харесат и на Вас.

НЕСПОЛУЧЛИВИ КОПИЯLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>