Как да поръчате

Розетата от Плиска - Как да поръчатеПоръчката в rozetabg.com става чрез попълването на формуляр в страницата „Купи сега“. Чрез попълването на полетата, ние ще имаме необходимата информация, за да изпълним Вашата поръчка и да избегнем проблеми свързани с доставките или плащанията на нашите клиенти.

За целта трябва да изпълните следните стъпки:

1) В полето „Поръчка“ опишете стоката, която желаете. За улеснение екипът ни е създал кодове към всеки артикул. Нужно е да посочите кода, придружен с броя на стоката. Кодовете можете да намерите под цените в раздел “Продукти” от главното меню.

Пример: 001 – 2 бр., 003 – 4 бр.

След като получим данните от този формуляр, ще Ви изпратим SMS с номер на поръчката и нейната стойност.

2) В полето „Име“ трябва да въведете име, презиме и фамилия без да използвате съкращения.

3) В полето „Телефон“ трябва да попълните един задължителен номер, на който да открием Вас или някой, който е наясно с Вашата поръчка. Препоръчително е телефонът да бъде мобилен.

Ако желаете да се подсигурите, можете да запишете и втори телефонен номер за контакт в полето „Телефон 2“, на който ще Ви търсим в случай, че не можем да се свържем с първия.

4) В полето „Начин на достаквата“ изберете една от опциите – „Доставка до адрес“ или „До поискване“. При втория вариант, стоката ще бъде оставена в градски офис на куриерската фирмa, с която работим.

5) В полето „Адрес за доставка“ трябва да посочите актуален адрес, на който да бъде направена доставката.

Ако желаете да си вземете поръчката от офис на доставчика, не е нужно да попълвате това поле. В този случай, трябва да сте сигурни, че сте избрали „До поискване“ в полето „Начин на доставка“.

6) „Електронна поща“. Чрез попълването на тази бланка, Вие имате уникалната възможност да се възползвате от бъдещи ОТСТЪПКИ и НАМАЛЕНИЯ, за които ще Ви уведомяваме своевременно. Някои от тези намаления ще бъдат валидни специално и единствено за Вас!

Неприкосновеността на личните Ви данни и електронната Ви поща са гарантирани и няма да бъдат споделяни с трета страна.

Плащането се извършва чрез наложен платеж. Тази опция Ви спестява ценно време. Доставката се извършва от куриерска фирма в рамките на 3 работни дни.

В ЦЕНИTE НА СТОКИТЕ НЕ Е ВКЛЮЧЕНА КУРИЕРСКАТА УСЛУГА. ТАЗИ УСЛУГА СЕ ЗАПЛАЩА ОТДЕЛНО НА СЪОТВЕТНАТА ФИРМА.

ЗА ПОРЪЧКА НАД 5 БРОЯ ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА !!!

Поръчки могат да се правят и на нашата електронна поща rozetabg.com@gmail.com или на телефон 0888 215 375

Коректността спрямо нашите клиенти стои на първо място, затова не се притеснявайте да изпратите Вашите въпроси, мнения или предложения на rozetabg.com@gmail.com

Благодарим Ви, че се запознахте с условията за покупка.

Сега можете да поръчате от ТУК!